Nyt tag i højeste kvalitet

Få professionel hjælp til dit tagarbejde

Er det ved at være tid til at få lagt nyt tag på huset, og leder du i den forbindelse efter et lokalt tømrerfirma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos TMT ApS udfører vi professionelt tagarbejde for private husejere såvel som erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Køge, Næstved eller Stevns, eller det kan være i andre omkringliggende områder, hvis det er her, du skal have lagt nyt tag på huset.

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde

Det er meget vigtigt for os, at vores arbejde er i orden, når vi er færdige med at lægge dit nye tag. Et tag er husets primære værn mod vind og vejr, og derfor skal det selvfølgelig også være tæt.

Når du vælger at lade os lægge dit nye tag på huset, så kan du med andre ord være helt sikker på, at du får udført professionelt tagarbejde i højeste kvalitet.

Udover nyt tag tilbyder vi bl.a. også tilbygning til hus og montering af døre og vinduer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagrenovering vs. nyt tag

I mange tilfælde kan man som husejer komme i tvivl om, hvorvidt det er blevet tid til at få lagt nyt tag på huset, eller om taget kan nøjes med en tagrenovering. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit tag synger på sidste vers, eller om du kan forlænge holdbarheden i nogle år, indtil du evt. har fået sparet op til et nyt tag, så kommer vores tagdækker gerne forbi til en besigtigelse af tagets tilstand og en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger.

På baggrund af besigtigelsen kommer vi med vores anbefalinger til, hvorvidt taget bør udskiftes nu og her, eller om det kan vente i et par år.

Der kan være fordele og ulemper ved begge dele, og derfor bruger vi den nødvendige tid på at sætte os grundigt ind i sagen og ikke mindst at sikre os, at du er informeret om fordelene og ulemperne, så du har de rigtige informationer at træffe dit valg ud fra.

Skal vi komme forbi? Kontakt os i dag

Vi kommer gerne forbi din adresse i Køge, Næstved, Stevns eller omegn for en gennemgang af dit eternittag eller tegltag.​

Det siger vores kunder

Meget tilfredse

Vi var meget tilfredse med den udførte opgave.

Paul, 20 okt, 2021​

Godt samarbejde

Det var er godt samarbejde, og opgaven blev udfært til fulde tilfredsstillende.

ElF, 20 okt, 2021

Rimelig pris

Godt og effektivt udført til rimelig pris.

Kostervig, 20 jun, 2021

God og pæn løsning

Vi er meget tilfredse med TMT - hvor der var udfordringer i arbejdet fandt TMT en god og pæn løsning. Læs mere

Anne, 27 jun, 2020

Vi har 4.7 ud af 5 stjerner

TMT ApS har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering, nedrivning og montering, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder..

Kontaktoplysninger

TMT ApS

Stevnsvej 87, 

4600 Køge

Telefon: 24 24 27 06

E-mail: morten187@sol.dk