Professionel lægning af nyt tag​

Vi udfører alle former for tagrenovering

Er det ved at være tid til at få lagt nyt tag på huset? Og leder du i den forbindelse efter et lokalt tømrerfirma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos TMT ApS udfører vi professionel tagrenovering og tagreparation for private husejere såvel som erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Køge, Ringsted eller Næstved, men det kan også være i andre omkringliggende områder. Skal vi komme forbi dig?

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde

Det er meget vigtigt for os, at vores arbejde er i orden. Når vi er færdige med at lægge nyt tag vil vi gerne have, at du er 100 % tilfreds med resultatet.

Et tag er husets primære værn mod vind og vejr, og derfor skal det selvfølgelig også være tæt. Når du vælger os til tagrenovering, er du helt sikker på, at du får udført professionelt tagarbejde i højeste kvalitet.

Udover lægning af nyt tag og tagrenovering tilbyder vi bl.a. også renovering af hus og montering af vinduer og døre.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du vælge tagrenovering eller et helt nyt tag?

I mange tilfælde kan man som husejer komme i tvivl om, hvorvidt det er blevet tid til at få lagt nyt tag, eller om taget kan nøjes med en tagrenovering. 

Hvis du er i tvivl om, om dit tag synger på sidste vers, eller om du kan forlænge holdbarheden i nogle år, så kommer vores tagdækker gerne forbi til en besigtigelse af tagets tilstand – og en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger.

På baggrund af besigtigelsen kommer vi med vores anbefalinger til, hvorvidt taget bør udskiftes nu og her, eller om det kan vente i et par år.

Der kan være fordele og ulemper ved begge dele, og derfor bruger vi den nødvendige tid på at sætte os grundigt ind i sagen – og ikke mindst sikre os, at du er informeret om fordelene og ulemperne. Så har du de helt rigtige informationer at træffe dit valg ud fra.

Skal vi komme forbi dig? Kontakt os i dag

Nu sidder du måske og tænker ”hvad koster et nyt tag?” – vi kan ikke give dig en helt konkret pris, før vi kender opgavens omfang. Der er stor prisforskel på, om der er tale om en mindre tagrenovering eller en større udskiftning af hele taget.

Kontakt os her for at høre mere. Vi kommer gerne forbi din adresse for en gennemgang af f.eks. eternittag eller tegltag. Vi glæder os til at hjælpe dig!

TMT ApS har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering, nedrivning og montering, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder..

Kontaktoplysninger

TMT ApS

Stevnsvej 87,

4600 Køge

Telefon: 24 24 27 06

E-mail: morten187@sol.dk