Historien bag TMT ApS

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Hos TMT lægger vi stor vægt på service, kvalitet og at tingene er i orden, når vi er færdige med en opgave. Vi yder en hurtig service, da vi ved, at det er vigtigt for kunderne, hurtig at være kørende igen.

Vi er et stort mandskab, som kører ud til vores kunder både i erhverv og privat regi. Har du en opgave i Køge område eller omegn, så er vi på pletten som din lokale tømre og snedker.

Heldigvis har vi lige netop den nødvendige ekspertise og knowhow i virksomheden, som kan få dit projekt op at stå. Vi hjælper gerne med rådgivningen fra start til slut, og da vi med vores mangeårige erfaring har 100% styr på hele processen.

Vores fokus ligger på tømre og snedker arbejde, derudover laver vi gulvarbejde, isolering, nybyggeri, renovering, tilbygning og meget mere. Kontakt os i dag og beskriv din opgave, så vil vi sammen finde en løsning.

Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor tømrerentreprise. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet. Hos TMT yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det siger vores kunder

Meget tilfredse

Vi var meget tilfredse med den udførte opgave.

Paul, 20 okt, 2021​

Godt samarbejde

Det var er godt samarbejde, og opgaven blev udfært til fulde tilfredsstillende.

ElF, 20 okt, 2021

Rimelig pris

Godt og effektivt udført til rimelig pris.

Kostervig, 20 jun, 2021

God og pæn løsning

Vi er meget tilfredse med TMT - hvor der var udfordringer i arbejdet fandt TMT en god og pæn løsning. Læs mere

Anne, 27 jun, 2020

Vi har 4.7 ud af 5 stjerner

TMT ApS har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering, nedrivning og montering, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder..

Kontaktoplysninger

TMT ApS

Stevnsvej 87, 

4600 Køge

Telefon: 24 24 27 06

E-mail: morten187@sol.dk