Vi tilbyder

Professionel tømrer Køge

Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Certifikat
Certifikat
Certifikat
Vi kan det meste

Tømrer i Køge – din lokale ekspert

Hos TMT ApS er vi ikke bare tømrere – vi er passionerede håndværkere med et stort engagement til kvalitet. Med mange års erfaring og utallige succesfulde projekter bag os, har vi etableret os som den førende tømrer i Køge og omegn. Vores ekspertise spænder bredt – fra komplekst tagarbejde og vinduesudskiftninger til kreative tilbygninger. Det som virkelig adskiller os, er vores dedikation til kundetilfredshed og vores evne til at levere skræddersyede løsninger, der overgår dine forventninger.

Hos vores tømrere i Køge kombinerer vi traditionelt håndværk med moderne teknikker og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores team af erfarne tømrere er kendt for deres præcision og øje for detaljer, hvilket sikrer, at hvert projekt bliver gjort ordentligt. Vi er pålidelige og professionelle, og det gør os til et trygt valg for både private og erhvervskunder i Køge, der har brug for en tømrer, de kan regne med. Hos TMT ApS kan du forvente klar kommunikation, god rådgivning og et resultat, der lever op til dine forventninger.

Vi tilbyder
Tagarbejde

Tagarbejde

​Er det ved at være tid til at få lagt nyt tag på huset, og leder du i den forbindelse efter et lokalt tømrerfirma, der kan varetage opgaven?
Få mere af vide
Vi tilbyder
Tilbygninger

Tilbygninger

​Er familien blevet udvidet med en lille ny, og har I fået brug for mere plads i huset, eller drømmer du om at få bygget en udestue?
Få mere af vide
Vi tilbyder
Døre og vinduer

Døre og vinduer

​Vi monterer vinduer og døre. Har du en særlig type vinduer, du leder efter, kan vi også sætte dig i forbindelse med de rigtige leverandører
Få mere af vide
Vi tilbyder
Gulv

Gulv

​Hvis du skal have lagt nyt gulv, eller bare fornyet det gamle, har vi ekspertisen til at løfte opgaven.
Få mere af vide
Vi har 4,9/5 stjerner

Det siger vores kunder om os

Vi kan hjælpe med

Vi varetager følgende tømreropgaver

Vi kan varetage mange forskelligartede tømreropgaver for både private og erhverv, men vi er særligt specialiserede inden for:

  • Lægning af nyt tag
  • ​Udskiftning af vinduer og døre
  • ​Tilbygning
Skal du have hjælp til renovering?

Renovering i Køge

Renoveringsprojekter kræver en omhyggelig tilgang og en dyb forståelse af både æstetik og funktionalitet. Hos os tager vores tømrere i Køge ethvert renoveringsprojekt seriøst, uanset om det drejer sig om modernisering af en ældre bolig, opdatering af et kontormiljø eller forbedringer af andre bygninger. Teamet forstår vigtigheden af at bevare bygningens oprindelige charme, samtidig med at den opgraderes til at opfylde moderne standarder.

I hver fase af projektet er kvalitet og kundens vision i fokus. Vores tømrermester i Køge sikrer, at alle materialer er nøje udvalgt og anvendes med omhu. På den måde er slutresultatet altid holdbart, funktionelt og æstetisk tiltalende. Hvis du har brug for en tømrer Køge, så leverer vi højkvalitetsarbejde til dine renoveringsbehov.

Med os har man en partner, der værdsætter kvalitet og kundetilfredshed over alt andet. Vores tømrerfirma i Køge leverer løsninger, der både er flotte og holdbare, og vi bringer en optimistisk og løsningsorienteret tilgang til alle vores projekter.

Trænger dine vinduer til en udskiftning?

Udskiftning af døre og vinduer i Køge

Når det kommer til udskiftning af døre og vinduer, er energibesparelse en af ​​de største fordele, som boligejere og virksomheder kan opnå. Hos vores tømrerfirma i Køge har vi stor ekspertise inden for installation og udskiftning af døre og vinduer. Vores team forstår vigtigheden af at vælge de rigtige materialer og teknikker for at opnå optimal energieffektivitet.

Ved at vælge energieffektive vinduer og døre kan man ikke kun reducere energiforbruget, men også forbedre indeklimaet og øge komforten i boligen eller forretningslokalet. Vores erfarne tømremestre i Køge sørger for en præcis installation, der forhindrer træk og sikrer en termisk barriere. Det betyder lavere varmeregninger og et mindre CO2-aftryk, hvilket gavner både økonomien og miljøet.

Vi stolte af vores evne til at levere topkvalitet og uovertruffen service. Vi forstår, at udskiftning af døre og vinduer er en betydelig investering, og vi stræber efter at gøre processen så gnidningsfri som muligt. Vores professionelle og engagerede tilgang sikrer, at man altid får et resultat, der ikke alene opfylder, men også overgår forventningerne. For dem, der søger en tømrer i Køge, er TMT ApS den optimale partner.

Brug for en ekspert inden for gulvlægning?

Gulv i Køge

Hos vores tømrer i Køge tilbyder vi også professionel gulvlægning og renovering med attraktive tilbud. Uanset om det drejer sig om installation af nye trægulve, laminatgulve eller renovering af eksisterende gulve, kan vores erfarne team sikre et resultat, der både er flot håndværk og holdbart. Vi anvender kun materialer af høj kvalitet og arbejder med stor omhu for at sikre, at dit gulv bliver en integreret del af din bolig. Vores engagement til kundetilfredshed og vores evne til at skabe skræddersyede løsninger, der overgår dine forventninger, gør os til det foretrukne valg for gulvarbejde i Køge og omegn.

Vi er dedikerede til at skabe gulvløsninger, der ikke kun opfylder, men også overgår vores kunders forventninger. Vælg os som din tømrer i Køge, og få en partner, der er engageret i at levere høj kvalitet, holdbarhed og æstetik – hver gang.

Skal du have nyt køkken?

Køkken i Køge

Vi hos TMT ApS ved, at køkkenet er hjemmets samlingspunkt, hvor funktion og design skal gå op i en højere enhed. Derfor tilbyder vi specialdesignede køkkenløsninger og renovering af eksisterende køkkener. Vores erfarne tømrere i Køge lytter til dine ønsker og behov, så vi sammen kan skabe lige præcis det køkken, du går og drømmer om.

Vi tager os tid til at forstå din vision og gør den til virkelighed med præcist håndværk og smarte løsninger. Uanset om det handler om at skabe mere opbevaringsplads, vælge de rette materialer eller tilføje unikke detaljer, sørger vi for, at alt i dit køkken er udført til perfektion. Vores tømrermestre i Køge bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre et resultat, der både er praktisk og flot.

Hvis du ønsker at forny dit køkken med en renovering, tilbyder vi en komplet service, som kan omfatte alt fra at ændre layoutet til at installere det nyeste udstyr. Med TMT ApS kan du være sikker på, at dit køkkenprojekt bliver håndteret med professionalisme og et stort fokus på kvalitet. Vælg os som din tømrer i Køge, og se, hvordan vi kan forvandle dit køkken.

Brug for mere plads i din bolig?

Tilbygning i Køge

At udvide sit hjem med en tilbygning er en spændende mulighed for at skabe mere plads og øget funktionalitet. For os starter enhver tilbygning med grundig planlægning og omhyggeligt design. Vi arbejder tæt sammen med vores klienter for at forstå deres vision og behov, og sikrer, at hver del af projektet er gennemtænkt til mindste detalje.

Dette inkluderer alt fra valg af materialer til overvejelser om lysforhold, isolering og energiløsninger. Vores mål er altid at levere en tilbygning, der både er smuk og funktionel, samtidig med at den opfylder alle moderne krav og standarder. Under udførelsen af projektet kan man stole på vores professionelle team af tømrere i Køge.

Hos TMT ApS værdsætter vi kundetilfredshed højt, og vi gør alt for at sikre en problemfri byggeproces. Vi står altid til rådighed for at besvare spørgsmål og tilbyde rådgivning, så man føler sig tryg og informeret gennem hele projektet. Vores engagement i kvalitet og service gør os til det oplagte valg for tilbygninger i Køge.

Brug for hjælp til nyt tag?

Nyt tag i Køge

At få lagt et nyt tag er en af de mest betydningsfulde investeringer, du kan foretage for dit hjem. Hos TMT ApS ved vi, at et stærkt og holdbart tag er afgørende for beskyttelsen af hele bygningen. Vores ekspertise inden for tagarbejde og tømrearbejde i Køge gør os i stand til at levere løsninger, der ikke kun beskytter dit hjem, men også forbedrer dets udseende.

Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer, herunder tegl, beton, skifer og tagpap, og vores team af erfarne tømrere i Køge hjælper dig med at vælge den type, der bedst passer til dine behov og præferencer. Uanset om det drejer sig om et klassisk tegltag eller et moderne ståltag, sikrer vi, at installationen udføres med præcision og omhu.

Vores tilgang til tagkonstruktioner inkluderer nøje planlægning og vurdering af bygningens struktur for at sikre, at det nye tag ikke blot ser godt ud, men også fungerer optimalt med hensyn til ventilation og isolering. Vi forstår vigtigheden af detaljer som tagrender og inddækninger, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Lad vores professionelle tømrermestre i Køge tage sig af dit tagprojekt og oplev et resultat, der både er smukt, holdbart og energieffektivt.

fokus på kvalitet

Hvorfor Vælge Os som Din Tømrer i Køge?

4,9/5 stjerner på 3BYG

Vores kunder elsker os, og det afspejles i vores fremragende bedømmelser på 3BYG. Vi har en stolt tradition for at levere arbejde af højeste kvalitet, og vores kundetilfredshed er vores stærkeste vidnesbyrd.

Mange års erfaring

Vores lange erfaring i branchen betyder, at vi har mødt og løst utallige udfordringer. Denne brede skare af erfaringer gør os i stand til at tackle ethvert projekt med sikkerhed og kompetence, hvilket giver dig ro i sindet.

Udførelse til tiden

Tid er penge, og vi respekterer dine. Derfor er vi stolte af vores evne til at udføre alle projekter inden for aftalte tidsrammer. Punktlighed er en hjørnesten i vores arbejdsmetode, og vi stræber altid efter at levere til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Stort team af tømrere

Vores omfattende team af højt kvalificerede tømrere betyder, at vi kan håndtere store og komplekse projekter effektivt. Vores kompetencer spænder bredt, og vi kan derfor tilbyde ekspertviden inden for alle aspekter af tømrerfaget.

Din garanti for høj kvalitet

Tømrerfirma i Køge

Hos TMT ApS er vi mere end et tømrerfirma. Vi er dedikerede håndværkere med en stolt historie. Vores rejse startede med en passion for kvalitetshåndværk og en mission om at levere enestående tømrerarbejde til vores kunder i Køge og omegn.

Denne dedikation har gjort os til et betroet navn i branchen. Vores kunder vælger os, fordi de ved, at de kan forvente præcision, holdbarhed og en personlig tilgang. Vi lytter, rådgiver og leverer med et smil, hvilket gør os til det oplagte valg for dem, der søger høj kvalitet og pålidelighed.

Vi kan hjælpe

Kontakt vores tømrerfirma for et uforpligtende tilbud

Har du en opgave for et tømrerfirma, og kunne du tænke dig at få foretaget en uforpligtende besigtigelse af den, eller har du brug for rådgivning og vejledning? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Fortæl os om dit projekt – så kommer vi ud og kigger nærmere og tager en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

Skal du f.eks. have udskiftet vinduerne eller dørene i din bolig, så kan du også give os målene over telefonen, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at bestille de ønskede vinduer eller døre hjem i den rigtige størrelse.

Vores tømrervirksomhed varetager særligt mange opgaver for private boligejere, der drømmer om at få bygget en tilbygning, lagt nyt tag på huset, eller som kunne tænke sig at få udskiftet husets vinduer og/eller døre. Vi varetager dog også opgaver for forskellige former for erhvervskunder.

Vores kundekreds befinder sig typisk i områderne omkring Ringsted, Næstved og Køge, men vi kører også gerne ud til kunder i andre nærliggende områder.

Indhent tilbud her