Vi tilbyder

Få en professionel tilbygning

Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Certifikat
Certifikat
Certifikat
Montering og tilpasning

Er det blevet tid til at få mere plads i huset?

Er familien blevet udvidet med en lille ny, og har I fået brug for mere plads i huset, eller drømmer du om at få bygget en udestue, så du kan nyde haven hele året rundt? Uanset hvilken form for tilbygning du drømmer om, så kan vi hos TMT ApS hjælpe dig med at realisere drømmen.

Vi er et tømrerfirma med brede kompetencer inden for byggeri, og vi har bl.a. valgt at specialisere os inden for tilbygninger, som vi varetager for private husejere i Næstved, Køge og Ringsted samt flere andre omkringliggende områder.

Vi tilbyder bl.a. også nyt tag og montering og tilpasning af køkkener.

Vi har 4,9/5 stjerner

Det siger vores kunder om os

Fokus på kvalitet

Få den boligløsning du drømmer om

En tilbygning kan komme i mange forskellige former og størrelser alt afhængigt af, hvad dine konkrete behov er, og hvordan dit hus er bygget. En tilbygning kan f.eks. være for dig, der drømmer om:

  • Ekstra værelser
  • ​Et ekstra badeværelse
  • ​En udestue
  • ​En større entre
  • ​En større stue
  • ​Et større køkken
  • En garage eller en carport
Hvad skal du vælge?

Mange muligheder for tilbygning til hus

Mulighederne er mange, og det er kun dine drømme og din fantasi, der sætter grænserne – men vi hjælper dig gerne med at komme sikkert i mål.

Vi lægger vægt på at sikre vores kunder kvalitetsløsninger, og vi bygger med høj kvalitet for øje, så du får lige netop den boligløsning, som du drømmer om, der kan holde i de næste mange år.

Kontakt os i dag

Kombiner en tilbygning med en ombygning eller renovering

Hvis du kunne tænke dig at få bygget en tilbygning til dit hus, så kan det være værd at overveje, om resten af huset trænger til en ombygning eller en renovering – eller måske begge dele. Hvis det er tilfældet, så er det langt mere økonomisk fordelagtigt at slå det sammen og få gjort det hele på én gang, samtidig med at du slipper for at bo midt i et større bygge- eller renoveringsprojekt af flere omgange.

Ved at få ombygget eller renoveret huset i forbindelse med en tilbygning til hus kan du også få et flot og sammenhængende resultat i hele huset frem for, at det er tydeligt at se, hvad der er tilbygning, og hvad der er det oprindelige hus.

Indhent tilbud her